CFE arbejder med komplekse emner, i et felt spækket af dygtige eksperter. Af denne grund er det også vigtigt løbende at få en vurdering af vores arbejde fra eksterne fagpersoner og eksperter. Til dette anvender vi os af et advisory board, sammensat af de følgende personer. 

Knud Lundholm Lau

Knud er kommunikationsrådgiver og forfatter, og har en baggrund i medieretorik, samfundsvidenskab og journalistik. 

Knud er forfatter til bogen “Bare fordi at – sprog og forestillinger i udlændingedebatten”. Bogen er en kritisk dokumentation og analyse af sproget og forestillinger i udlændinge debatten i Danmark, bygget på et stort og aktuelt eksempelmateriale fra den offentlige debat, både i medierne og på Facebook.

Alex Sabour

Alex er Creative Director og Founder af Gorilla Media Danmark, der har specialitet at lave guerilla markting og digital storytelling ved hjælp af billeder, events og sociale medier.

Alex har blandt andet stået for kampagnen #JegErDansk, der blandt andet vandt hovedprisen Best Viral Campaign til Social Media Awards London. Kampagnen kom som et svar på Folketingets beslutning om at der ikke burde være områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande er over 50 pct.

Erbil Kaya

Erbil Kaya er opvokset og har gået i skole i bydelen Tingbjerg ved København. Gennem sit tidligere sociale engagement i området har han fået de bedste forudsætninger for at leve sig ind i sine klienters forhold og situation.

Erbil Kaya er i øvrigt den første advokat i Danmark med anden etnisk baggrund end dansk, der har specialiseret sig i straffesager, og som udelukkende arbejder som forsvarsadvokat.

Du kan læse mere om Erbils virke på www.forsvareren.dk