Nasib spørger en mand, om han vil støtte en god sag ved at købe de ting, som han har til salg. Manden svarer, at han aldrig kunne finde på at købe noget fra en mørk dreng som ham - og at han i øvrigt skal rejse tilbage, hvor han kommer fra.

På den skæbnesvangre dag var mine børn ude for at bidrage til det lokalsamfund, som vi føler os som en del af. Vi samlede penge ind til støtte imod kræft.

Min søn Nasib mistede sin mor til kræft for fire år siden. Af den grund føler vi, at ethvert bidrag i form af penge eller ideer, der kan være med til at bekæmpe denne forfærdelige sygdom, vil være en sejr for vores familie.

Nasib spørger en mand, om han vil støtte en god sag ved at købe de ting, som han har til salg. Manden svarer, at han aldrig kunne finde på at købe noget fra en mørk dreng som ham – og at han i øvrigt skal rejse tilbage, hvor han kommer fra. Da Nasib kom hjem og fortalte om episoden, følte jeg mig handlingslammet, som de fleste forældre nok ville gøre. At jeg ikke kunne stå op for min søn, som var hjælpeløs i situationen, fik mig til at føle mig ubrugelig. 

Jeg håber virkelig, at manden læser dette, så han kan forstå, hvorfor Nasib var ude for at lave frivilligt arbejde og forhåbentlig i det mindste vil undskylde en dag og give ham et kram. 

Vi er alle mennesker og har ret til at leve i trygge omgivelser. Manglende viden om årsagerne til at mennesker flygter kan måske være en af grundene til, at folk opfører sig som de gør. Jeg har altid troet, at det at bidrage til samfundet ved at arbejde, betale skat, være frivillig som fodboldtræner og mest af alt fremstå som en rollemodel i lokalsamfundet, ville være nok til at blive anset som en del af samfundet.