LINE MANSOUR

sekretariatsleder, cand.ling.merc

Qasam Ijaz

Bestyrelsesformand

Jeg ønsker for mig selv, mine nærmeste og mine medborgere, et samfund hvor alle føler sig hjemme. Jeg er nemlig glad for mit samfund – og derfor vælger jeg også at passe på det. Jeg gør en aktiv indsats for at indrette mit samfund således at det kan rumme den diversitet vi har som borgere. CFE er for mig platformen, hvor fra jeg kan modvirke det i samfundet som er skadeligt for fællesskabet og styrker det som samler os som borgere. Min vision for samfundet er nemlig at der skal være plads til alle trods forskelle.”

NADIA QURESHI

Næstformand, psykolog

“Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. Vi flotter med et hold, der vil rundt og se sig om i byen. Det gør heller ikke mere. Men hvor vi nu overbringer denne størrelse til det den handler om, så kan der fortælles op til 3 gange. Hvis det er træet til dit bord der får dig op, er det snarere varmen over de andre.

HJARN VON ZERNICHOW BORBERG
Bestyrelsesmedlem
Cand.polit & forfatter til blandt andre bogen ‘Nydansk’

ROBERT BACH
Kasserer
Selvstændig revisior

OMAR JARKAS
Bestyrelsesmedlem
Kandidat i uddannelsesvidenskab og iværksætter

KAAVEH PIROZZ

Bestyrelsesmedlem
Cand.jur

Jeg er en del af CFE, fordi jeg aktivt, og i samarbejde med ligesindede vil modarbejde den stadig stigende polarisering og fanatisme, som er så ødelæggende for vort samfunds sammenhængskraft. Det er ligeledes ødelæggende for borgernes ønsker og muligheder for at deltage aktivt i vort demokrati”