NYHED: CFE har fået ny hjemmeside, og i den forbindelse indbyder vi alle ildsjæle, meningsdannere og videnspersoner, der deler vores vision, til medlemskab af foreningen.

Medlemsskabet kan være af praktisk eller økonomisk karakter – eller det kan være passivt. Det vigtigste er, at man som medlem ønsker at tilkendegive sin støtte til en vigtig debat om et samfund uden verbal vold. Et samfund fri for hadkriminalitet på gader og stræder og ikke mindst i online-debatten.

Økonomiske medlemsbidrag kan bestå af selv små beløb, der til sammen gør gode gerninger, idet foreningen baserer sig på frivillighed og donationer.

Bidrag kan også bestå af viden eller modige beskrivelser fra hverdagen – eller  hjælp til formidling og praktiske gøremål. Som ekspert er det muligt at tilmelde sig som kilde og resurse i CFE’s nye ekspertdatabse: Viden Om os

Ønsker man blot at støtte en god sag med sit navn – er en sådan støtte velkommen!

Vi har siden foreningens etablering ultimo 2015 brugt tiden på at etablere et stærkt og gennemarbejdet fundament for CFE: 

Vi vil med god og saglig kommunikation være med til at skabe et samfund, hvor alle føler sig trygge på tværs af kulturelle baggrunde og forskelligheder.

Hvor vi taler med og om hinanden med respekt og nysgerrighed og i praksis underviser gensidigt i inklusion og aktivt medborgerskab.

Du finder vores tilmeldingsskema på forsiden ! 
Vi glæder os til at få din tilmelding. 

Du kan læse mere om dit medlemsskab her